>>> TEK ÜRÜN SATIŞIMIZ YOKTUR Minimum 100 Adet Olmalıdır.Tel : 0212 415 86 88.
>>> ✅ Gtp : Tekstil üretim firması, imalat, promosyon, üreticileri, imalatçıları, toptancıları, firmaları, şirketleri, satışı, toptan, satış, imalatı,
Ürün Kodu: 1993
Kategoriler: promosyon İş Elbiseleri

İkaz Yeleği İmalat

 

 

 

İkaz yelek imalatı fosforlu kumaşlardan üretilmiştir ön ve arkada karanlıkta ışık yansıtan şerit olan kolsuz koruyucu yapısıyla iş elbiseleri kıyafeti üzerlerine  giyilen Trafik polis ve itfaiye görevlileri malzeme imalat güvenliği sağlamak amacı ile kullanılabilen yelek imalatı.

Şantiye ve tersane çalışanları kullanmaktadır

 

Acil kurtarma ekipleri için ürünler

iş güvenliği amacıyla kullanılan Acil sağlık ekipleri ambulans görevlileri için özel tasarımlar bir giysi olma özelliği olduğundan reklamlı iş yeleği imalatı 

Toptan İkaz yeleği ve fosforlu iş montu Sarı ve turuncu ve yeşil renklerde ürettiğimiz mont ve yelekler en çok tercih edilen renkler arasında Mavi olan modelimizinde çok güzel bir tasarımı vardır.

Fosforlu İkaz Yeleği  Bisiklet ve motosiklet kullanıcıların vaz geçilmezidir Üzerinde Bulunan Yansımalı Şeritlere (Reflektör) adı verilmektedir.



 

Ürünlerimizi genellikle Güvenlik görevlileri özel güvenlikçiler yüksek görünürlüklü montlar, ikaz yelekleri, reflektörlü pantolon, reflektörlü şapka, ve fosforlu t-shirt ler üretip sizlerle buluşturuyoruz.Yol yapım-onarım ve temizlik işçilerinin kullanabildiği ürünler.

 

 

Ürün Kataloğu Mevcut Değildir

YouTube

WhatsApp

+90 212 415 86 88

Contact Us